BejelentésEvetke
A világ olyan, mint egy tükör. Látod? Mosolyogsz, és visszamosolyognak Rád.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Ha azt akarod, hogy álmod valósággá váljon, ne aludj tovább!

Ez a honlap szerkesztés alatt áll.


Köszöntelek az Oldalon, Kedves Látogató!

George Bernard Show szerint "azok, akik viszik valamire ebben a világban, mind olyan emberek, akik számon tartják a körülmények alakulását, a számukra megfelelő alkalomra várva; és ha az alkalom nem jön el, akkor megteremtik maguknak."


Nos, a lehetőség adott a Te Számodra is!

Senki sem nyert még versenyt, aki nem nevezett be. Aki pedig szereti a saját versenyterületét, legyen az sport, gyermeknevelés, vagy bármilyen hivatás, képes azt megszerettetni másokkal is, megadva nekik minden támogatást, ami a győzelemhez szükséges lehet.

Evetke vagyok és én szeretek edzeni. Ez ad erőt és kitartást a mindennapok forgatagában. Szeretek edzést tartani, ezzel adok erőt és kitartást a szürkeségek megszínesítéséhez, a zártnak hitt ajtók szélesre tárásához.

Egy latyakos hajnal, egy éppen szabad délelőtt, egy fáradt délután, egy munkából hazasiető este vagy csupán egy-egy lopott óra.. bármilyen alkalom tökéletes, hogy fittebbé válj! Ép testben ép lélek - szokták mondani. Gondolkodtál már rajta, hogy valójában egy testben éli végig a Te életedet is a lélek ? Hogy ezt a pótolhatatlan és érzékeny műszert használod évtizedeken át anélkül, hogy bárhonnan is garancialeveled lenne rá?

Foglalkozz vele, becsüld meg és vigyázz rá! Amit megtehetsz érte, tedd meg! Én ebben szeretnélek támogatni. Az első és legfontosabb dolog, hogy legyen bátorságod elkezdeni. Segítséget nyújtok a fáradtság, a monotonitás legyőzéséhez, a helyes életmód kialakításához, a biztonságos és hatékony edzés levezetéséhez. Kiemelkedően foglalkozom a helyes táplálkozás mibenlétével. Szívesen vágok és mixelek zenéket, úgy vélem egy-egy hangulatos zene nagy szerepet játszik az órák kialakításában.

Bármilyen edzést is vezetek, azt szívvel-lélekkel teszem, és a bennem rejlő kreativitással igyekszem szórakoztatóvá formálni. Szeretek emberekkel foglalkozni, úgy vélem, megvan bennem a képesség, hogy Veled és másokkal is megszerettessem a mozgást.

Köszönöm mindazok támogatását,akik észrevételeikkel, támogatásukkal segítenek és kívánok Nekik és mindenkinek szép és egészséges életet:)
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!